Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Intialainen päähieronta

Hoitomuotona Suomeen vasta vuonna 1999 saapunut intialainen päähieronta on alunperin osa ayurvedista perinnettä, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta. Eurooppaan päänhieronta rantautui Englannista käsin vuonna 1978, jolloin intialainen Narendra Mehta aloitti siellä vastaanottonsa. Hän kehitti ja harjoitti päähierontaa Intiassa oppimin menetelmin lisäten hierontaan kuuluviksi myös kaulan, hartiat ja kasvot sekä tehokkaat erikoistekniikat.


Hoito suoritetaan siten, että hoidettava istuu tuolilla vaatteet yllään ja hieroja työskentelee seisten hänen takanaan. Intialainen päähieronta aloitetaan tavallisesti aaltomaisin liikkein niska-hartia-alueelta ja käsivarsista, jonka jälkeen siirrytään käsittelemään pään alue, myös kasvot. Hoidossa käytetään hyväksi muun muassa hierontaa, shiatsua sekä akupisteitä ja hoito kestää tavallisesti noin tunnin.

Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, jotkut jopa nukahtavat hieronnan aikana ja hoidon vaikutukset saattavat kestää jopa 24-36 tuntia sen jälkeen. Intialainen päähieronta kiihdyttää muun muassa aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Se vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Koska sen virkistävät ja samaan aikaan rauhoittavat vaikutukset ovat moninaiset hoito sopii kaikille! 
Ajanvaraus:

Puh. 044 302 7844


Ahonkuruntie 11,
95970 Äkäslompolo