Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Perustuu vanhoihin kansanparannusperinteisiin, jotka esiintyvät kuvakielellä kirjoitettuna myös Kalevalassa. Pääosin Pohjanmaalla nämä parannustaidot ovat säilyneet sukupolvilta toisille. Parannustaitoihin kuuluvat mm. jäsenkorjaus ja kuppaus. Kalevalainen jäsenkorjauksessa yhdistyy lihasten rentoutus, kudosnestekierron voimistaminen, luisten tasapainotekijöiden palautus, vyöhyketerapia ja akupainallus.

Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Perinteen tuoman kokemuksen kautta voidaan lihastasapainoista sekä hermoheijasteista lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttajaa hoidetaan. Em. tutkimuksin on osoitettu, että kalevalainen jäsenkorjaus parantaa vaivoja vaikuttaen kipuun ja sen aiheuttamaan haittaan, toimintakykyyn sekä elämän laatuun.

Hoidolla pyritään palauttamaan kehollesi luonnollinen tasapainotila.

Jäsenkorjauksella voidaan hoitaa monenlaisia vaivoja:

 

  • Alaraajojen virheasennot ja kiputilat
  • Alaselän kiputilat; iskias ym.
  • Rintarangan ja yläselän kiputilat
  • Hartia- ja niskajännitysvaivat, esim. lapojen lukkiutumiset
  • Lihasjännityksestä aiheutuva huimaus, päänsärky, migreeni sekä näkö- ja kuulohäiriötLisätietoa: kansanlääkintaseura, oulunjäsenkorjaus

 
Ajanvaraus:

Puh. 044 302 7844


Ahonkuruntie 11,
95970 Äkäslompolo